سلاطین دنیای هنر و فناوری

ورزشی، موسیقی، فناوری اطلاعات و ارتباطات

سلاطین دنیای هنر و فناوری

ورزشی، موسیقی، فناوری اطلاعات و ارتباطات

ایمپلنت دندان | شرایط ایمپلنت | جدیدترین قیمت ایمپلنت در نیمه دوم سال 99

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان - اگر یک دندان یا تعدادی از دندان هایتان را از دست داده اید؛ این مشکل هم از لحاظ ظاهری برای شما آزار دهنده است، و هم اینکه مشکلات دیگری مانند ناراحتی ناشی از خوب غذا نخوردن و... را نیز به همراه دارد. در این شرایط قطعا به دنبال راهی برای خلاص شدن از این مشکلات هستید و به دنبال جایگزین مناسبی برای دندان هایتان می باشید. ایمپلنت دندان بهترین و مناسبترین جایگزین برای دندان های از دست رفته و پروتز های بریج است که به طور کلی هر بیماری که شرایط کشیدن دندان را داشته باشد می تواند کاندید مناسبی برای کاشت ایمپلنت دندان باشد. 

 

قیمت ایمپلنت دندان در سال 99

قیمت ایمپلنت دندان در سال 99 با افزایش بسیار چشمگیری همراه بود ، به طوری که عواملی چون تورم و نوسانات قیمت دلار از 20 تا 30 هزار تومان باعث شد که قیمت ایمپلنت نیز تحت تاثیر این نوسانات قرار بگیرد و افزایش یابد به طور کلی هزینه کاشت یک واحد ایمپلنت دندان همراه با روکش در نیمه دوم سال 99 از حدود 5 میلیون تومان شروع می شود تا حدود قیمت 9 میلیون و 500 هزار تومان .

جایگزین محبوب دندان از دست رفته

دلیل محبوبیت ایمپلنت دندان در بین سایر گزینه های جایگزینی دندان از دست رفته شباهت ظاهری آن به دندان طبیعی است، که علاوه بر آن شباهت عملکردی نیز در کنار طول عمر بالای ایمپلنت دندان مزید بر علت شده است. به طوری که طول عمر ایمپلنت دندان نسبت به سایر جایگزین های دندان بسیار بیشتر و در صورت رعایت دستورالعمل های مراقبت از ایمپلنت دندان بیش از 30 سال است و حتی می تواند دائمی باشد. درست مانند طول عمر دندان های طبیعی که به عوامل متعددی بستگی دارد، طول عمر ایمپلنت دندان نیز تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله رعایت بهداشت دهان و دندان ، مراجعه منظم به متخصص ایمپلنت دندان و برخی عوامل کلینیکی مانند مهارت و تجربه متخصص ایمپلنت دندان و نیز نوع ایمپلنت دندان بستگی دارد. از نظر قانونی دندانپزشک عمومی یا متخصص می تواند کاشت ایمپلنت دندان را در شرایط مطب انجام دهد.

سن مناسب برای ایمپلنت

باید تا سن 18 سالگی صبر کرد تا اسکلت صورت شکل کامل خود را پیدا کند در غیر این صورت ممکن است در آینده به خاطر رشد فک و صورت ایمپلنت دندانی کوتاه تر به نظر برسد. در بعضی موارد مثلا اگر چند ایمپلنت دندانی در یک ناحیه کاشته شده باشد و پروتزی به شکل بریج روی ایمپلنت ها نصب شده باشد مقاومت بریج مانع از رشد اسکلتال در آن ناحیه میشود و بنابر این بیمار دچار دفرمتی صورت می شود ولی پس از سن 18 سالگی هیچ محدودیتی وجود ندارد و تا هر سنی می توان ایمپلنت دندانی انجام داد.

درمان پس زدن ایمپلنت چگونه است؟

در صورتی که پس زدن ایمپلنت دندان به علت واکنش آلرژیک به بدن باشد معمولاً نمی‌توان از آن جلوگیری کرد و فقط باید پایه ایمپلنت را از محل آن خارج نمود و جای خالی دندان را با روشهای دیگری پر کر.د بعد از اینکه پایه ایمپلنت خارج شد دندانپزشک از شما خواهد خواست که برای درمان پس زدن ایمپلنت تا مدتی بهداشت دهان و دندان خود را به خوبی رعایت کنید و از کشیدن سیگار نیز خودداری نمایید. مصرف کلسیم می تواند به استحکام استخوان های شما کمک کند. بعد از اینکه علائم پس زدن ایمپلنت به طور کامل بر طرف شد می توانید برای جایگزین کردن دندان از دست رفته خود به متخصص ایمپلنت مراجعه کنید.

منبع : سایت دکتر علی سجودی https://drsojodi.com/Dental-implants-cost


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد