سلاطین دنیای هنر و فناوری

ورزشی، موسیقی، فناوری اطلاعات و ارتباطات

سلاطین دنیای هنر و فناوری

ورزشی، موسیقی، فناوری اطلاعات و ارتباطات

اظهار نظر سلطان دوبله ایران در مورد مرحوم احمد رسول زاده

به گزارش سینماپرس، در این مراسم که با همکاری جامعه فرهنگی یاوری در تالار استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار شد، جمعی از پیشکسوتان عرصه دوبله و هنر در گرامی‌داشت زنده‌یاد احمد رسول‌زاده به ایراد سخنرانی پرداختند.


  

سخنران ابتدایی این مراسم امیر فلسفی، خطاط و خوشنویس بود که با اشاره به خدمات رسول‌زاده گفت: نمی‌توان حق مطلب را در مورد خدمات احمد رسول‌زاده ادا کرد. او نیز هم‌چون دیگر هنرمندانی که اعتبار خود را وقف جامعه یاوری فرهنگی کرده‌اند، سراسر زندگی هستند. اگرچه فقدان چنین افرادی برای ما دشوار است، اما به نظر من این اساتید سه زندگی دارند؛ نخست حیات آنها مانند تمام انسان‌های دیگر. دوم آثار آنها که تا ابد جاودانه باقی می‌ماند و در نهایت آن زندگی که در دنیایی تازه آغاز می‌کنند.

در ادامه منوچهر اسماعیلی، پیشکسوت عرصه دوبله به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: به دلیل بیماری قادر به ادای دین به استاد خودم نیستم. من در دوران تحصیل با مرحوم رسول‌زاده آشنا شدم و درس‌های فراوانی از او آموختم. در تمام مراحل کاری نیز سایه او را بالای سر خود داشتم و پیشرفت خود را مدیون او می‌دانم.

پس از اسماعیلی، محمد سریر رئیس شورای عالی خانه هنرمندان ایران ویژگی‌های رسول‌زاده را مورد اشاره قرار داد و گفت: متاسفانه در دوران حیات کمتر از یکدیگر یاد کرده و به هم محبت می‌ورزیم. سینمای ایران مرهون افرادی هم چون احمد رسول‌زاده است و فیلم «محمد رسول الله» با صدای او ماندگار شده است. همه کسانی که در این حوزه اثری درخشان ارائه داده‌اند، همواره با صدای خود در میان ما حضور خواهند داشت. حضور مرحوم رسول‌زاده که سال‌ها پیش در شورای عالی داوری فعالیت می‌کرد، شان و منزلتی به این شورا می‌بخشید که قادر به مجاب کردن دیگران بود و من نیز تحت‌تاثیر او قرار داشتم. وی انسانی دقیق و نکته‌سنج بود و همواره خود را در لذت‌های دیگران شریک می‌دانست و از شادی دیگران خوشحال می‌شد. این نشان از حس انسانی و مهر و محبت فراوان او دارد.

نصرالله مدقالچی، دیگر دوبلور پیشکسوتی که در این برنامه حضور داشت نیز لحظاتی به روی صحنه آمد و گفت: من در مورد رسول‌زاده هیچ سخن نخواهم گفت. هر آنچه رسول‌زاده گفت سخن ما نیز است و سایه او بر سر همه ماست. وی سپس نامه‌ای منسوب به چارلی چاپلین را برای حاضران در سالن قرائت کرد و آن را به احمد رسول‌زاده تقدیم کرد که به‌گفته وی غرور را بدترین آفت انسان می‌دانست.

از دیگر بخش‌های این برنامه می‌توان به پخش کلیپ‌هایی اشاره کرد که در خصوص زندگی مرحوم رسول‌زاده ساخته شده بودند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد